Si të humbasim peshë, na e tregon dietologu (i suksesshëm) i familjes Kardashian!!!

Si të humbasim peshë, na e tregon dietologu (i suksesshëm) i familjes Kardashian!!!

Kourtney dhe Kendall e kane kontrolluar më mirë peshën e tyre në kohë, por pjesetaret e tjera të klanit Kardashian-Jenner kanë pasur probleme. Sidomos Kimi, që duket sikur s`do të dobësohej dot kurrë!! Epo, ajo arriti të hiqte aq shumë kile sa nuk i shkonte mendja njeriu.

Suksesi i saj dhe të tjerave, duket I detyrohet dietologut të familjes, Philip Goglia, I cili jep këto këshilla:

E para dhe më kryesorja, uji! Pini ujë sa më shumë, mundësisht 2 deri në 3 litra në ditë. Ndihmon jo vetëm hidratimin e trupit, por edhe tretjen.

Hiqni dorë nga qumështi: Goglia thotë se nëse po përgatiteni për ndonjë event, të paktën 12 ditë përpara duhet të hiqni dorë nga qumështi, buka dhe alkoli. Ushqimet e “lejuara“ janë: peshku, perimet por ato që japing fryrje si brokoli, lakra dhe misri.

Bëni një banjë me kripë- pas saj do të ndiheni më te shfryrë, te qetë dhe te relaksuar

Duhen dhe disa ushtrime kardio, sikur të paktën një herë në ditë

Dhe në fund, prapë ujë!/Bordo-Al