Studimet e reja thonë se shalqiri parandalon astmën

Studimet e reja thonë se shalqiri parandalon astmën

Hulumtimi i ri interesant po tregon se ekziston një lidhje mes vitaminës C dhe astmës.

Hulumtimet aktuale tregojnë se mungesa e vitaminës C rrit mundësinë e sulmeve të astmës, ndërkohë që të ushqyerit me këtë vitaminë redukton shfaqjen e simptomave të astmës.

Çfarë duhet të bëni?

Hani më shumë ushqime të pasura me vitaminë C, të tilla si shalqi që ka pothuajse 40% të përbërjes Vitaminë C