Super jahti që tejkalon kufijtë e imagjinatës (Foto)

Super jahti që tejkalon kufijtë e imagjinatës (Foto)

Firma me bazë në Norvegji ‘Hareide Design’ ka zbuluar planet për anijen më të përsosur.

Jahti koncepti i të cilit arrin 108 metra, përfshin një helikopter, një pishinë që shtrihet në një kopsht të qetë, një pishinë shtesë trekëndore dhe një sallë të madhe, ideale për të pritur të ftuarit.

Tipari përcaktues i superyacht-it, është në anën e anijes, ku projektuesit kanë krijuar një plazh faux që udhëtarët mund të ulin këmbët e tyre në ujin e kripur ndërsa bëjnë xhiro mbi bregun e detit.

Gjithashtu  jahti përmban një dizajn të efektshëm me energji me 300 metra katrorë të paneleve diellore të aftë për të siguruar anijen me energji të qëndrueshme dhe fuqi të mjaftueshme.