Ta hapësh rrugën kur trashësia e borës shkon deri në 7 metra

Ta hapësh rrugën kur trashësia e borës shkon deri në 7 metra

Rrugët malore me thellësi prej shtatë metrash janë pastruar nga bora në Alpet franceze, në mënyrë që pas shtatë ditëve të mund të qarkullojnë banorët e kësaj zone, rrugët e të cilëve ishin bllokuar nga bora.

Otekë të mëdha bore kishin bllokuar rrugët midis Besans dhe Boneval sur Arka, pasi reshje të mëdha bore kishin përfshi Alpet.

Për një kohë të gjatë shumë turistë kishin mbetur të bllokuar në Alpet franceze dhe ato italiane./kp/

Related Posts

You may also like

Viti 2018 – Viti i Skënderbeut. Të vjetrit apo të riut?

Shkruan: Arianit Sllamniku Duke e pasur parasyshë që