20 January, 2019 16:57
10 vite

10 vite

Për 10 vite ekonomia e Kosovës kaloi nëpër sfida të ndryshme

Ekonomi Kryesore Lajme
Ekonomia e Kosovës për një dekadë pavarësi ka pasur arritje dhe sfida të ndryshme. Berat Rukiqi, këshilltar strategjik në Odën Ekonomike të Kosovës (OEK), tha në zhvillimin e ...
Read more Comments Off on Për 10 vite ekonomia e Kosovës kaloi nëpër sfida të ndryshme