19 January, 2019 20:32
Abrashi

Abrashi

Selim Pacolli tregon se kujt do i’a zgjasë dorën për fitore në Prishtinë

Intervistë Lajme
Kandidati i AKR-së për kryetar të Prishtinës, Selim Pacolli pas rezultateve të arritura në zgjedhjet e së dielës duket të jetë i rekalsuar, derisa nuk përjashton se ai ...
Read more 0

Abrashi shpërndau marrëveshje të punësimit

Kosovë Kryesore Lajme
Ministri në detyrë i Punës Arban Abrashi, vizitoi sot Zyrën e Punësimit në Mitrovicë. Me këtë rast, ai ka shpërndarë marrëveshjet për kandidatët përfitues në projektin “Promovimi i ...
Read more 0

Cilat janë kushtet e FMN-së për veteranët e luftës

Ekonomi Kryesore Lajme
Ministria e Financave ka vënë të gjitha shpresat te shoqatat që përfaqësojnë veteranët dhe invalidët e luftës, në mënyrë që deri në fund të muajit maj t’i plotësojë ...
Read more 0