November 14, 2018
albena reshitaj

albena reshitaj

Reshitaj në Suharekë i bënë thirrje komunave për largimin e deponive ilegale të mbeturinave

Kryesore Lajme
Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimi Hapësinor,  Albena Reshitaj, i është bashkuar edhe sot aksionit për pastrimin e Suharekës.  Reshitaj teksa falënderoi kryetarin e Suharekës, Bali Muharremaj dhe të gjithë pjesëmarrësit në këtë aksion tha se ...
Read more Comments Off on Reshitaj në Suharekë i bënë thirrje komunave për largimin e deponive ilegale të mbeturinave

Ambasada amerikane rikonfirmon mbështetjen e saj për ministren Reshitaj

Kryesore Lajme
Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj ka pritur sot në një takim zyrtarin e Ambasadës Amerikane në Prishtinë Matt Briggs, i cili është interesuar për takimet ...
Read more Comments Off on Ambasada amerikane rikonfirmon mbështetjen e saj për ministren Reshitaj

Albena Reshitaj thërret Qeverinë në dasëm (Foto)

Magazinë
Albena Reshitaj sot ka një gëzim të madh. Ajo po marton vëllain Krenarin me Andrrën. Me ketë rast, një pjesë e mire e qeverisë, duke nisur me Kryeministrin, Rramush Haradinaj, ...
Read more Comments Off on Albena Reshitaj thërret Qeverinë në dasëm (Foto)

Reshitaj: Përmirësimi i cilësisë së ajrit, përgjegjësi shtetërore e institucionale

Kryesore Lajme
Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit, Hapësinor, Albena Reshitaj, ka marrë pjesë në Punëtorinë për menaxhimin e cilësisë së ajrit në Kosovë, organizuar nga banka Botërore (BB) dhe Ministria ...
Read more Comments Off on Reshitaj: Përmirësimi i cilësisë së ajrit, përgjegjësi shtetërore e institucionale

Lajmi i fundit: Nga e mërkura, veturave të komunave tjera do tu ndalohet hyrja në Prishtinë

Kryesore Lajme
Ministra e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor, Ministria e Brendshme si dhe komuna e Prishtinës, kanë mbajtur një konferencë të jashtëzakonshme për media për gjendjen alarmante të ajrit në ...
Read more Comments Off on Lajmi i fundit: Nga e mërkura, veturave të komunave tjera do tu ndalohet hyrja në Prishtinë

Reshitaj në Estoni: Duhet të jemi bashkë në shpëtimin e mjedisit nga ndotja

Lajme
Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, po merr pjesë në Konferencën Botërore të Mjedisit, që po mbahet në Tallin të Estonisë, e organizuar nga lëvizja botërore ...
Read more Comments Off on Reshitaj në Estoni: Duhet të jemi bashkë në shpëtimin e mjedisit nga ndotja

Ujërat e zeza, problem për ruajtjen e mjedisit

Lajme
Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, ka thënë se këtë vit do të fillojë projekti kapital për trajtimin e ujërave të zeza në komunat Prishtinë, Obiliq, ...
Read more Comments Off on Ujërat e zeza, problem për ruajtjen e mjedisit

Gratë e dhunuara duhet të jenë të barabarta në shoqëri

Kryesore Lajme
Me shpresë që në të ardhmen viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës nuk do të diskriminohen nga shoqëria jonë, sot është përmbyll fushata vetëdijësuese kundër diskriminimit të viktimave ...
Read more Comments Off on Gratë e dhunuara duhet të jenë të barabarta në shoqëri

Japonia mbështetë Kosovën për ngritjen e cilësisë së ajrit

Ekonomi
Ministrja e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Albena Reshitaj, ka pritur sot në takim përfaqësuesit e Agjencisë Japoneze për Bashkëpunim Ndërkombëtar (JICA), të udhëhequr nga Taizo Yamada. Në takim, ...
Read more 0

Bëhet përurimi i segmentit të dytë të autostradës Prishtinë-Pejë

Lajme
Është përuruar segmenti i dytë i autostradës Prishtinë-Pejë, saktësisht deri në fshatin Kijevë të Malishevës, pasi kishte mbetur peng i mos shpronësimit të tokave në këtë pjesë. Ministri ...
Read more 0