November 21, 2018
Azem Syla

Azem Syla

EULEX-i kufizon mediat në rastin e Azem Sylës

Kryesore Lajme
Në gjykimin e Azem Sylës dhe 21 personave tjerë për keqpërdorim të tokave shtetërore, gjykata prej dsot ka kufizuar mediat gjatë ndjekjes së seancave. Gjykata ka marrë vendim ...
Read more Comments Off on EULEX-i kufizon mediat në rastin e Azem Sylës

Azem Syla sot del para gjykatës

Kryesore Lajme
Azem Syla, ish-deputeti i PDK-së do të dalë edhe sot para gjyqit. Seanca e kaluar në rastin e ish-deputetit të PDK-së u mbyll për publikun, pasi avokati Besnik ...
Read more Comments Off on Azem Syla sot del para gjykatës

Pse u shty seanca në rastin e Azem Sylës?

Kryesore Lajme
Në gjykimin e Azem Sylës dhe të tjerëve mungoi gjyqtarja Nora Bllaca që ishte pjesë e trupit gjykues në 30 seancat e mundësisë së veçantë hetuese. Bllaca ka ...
Read more Comments Off on Pse u shty seanca në rastin e Azem Sylës?

Edhe sa do të qëndrojë në burg Azem Syla?

Kronika e zezë Lajme
Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Azem Syla, do të vazhdoi të mbetet nën masën e paraburgimit, edhe për më shumë se ...
Read more Comments Off on Edhe sa do të qëndrojë në burg Azem Syla?

Glauk Konjufca ‘krahason’ Aleksandër Lumezin me Azem Sylën

Lajme
Glauk Konjufca ka bërë një krahasim mes Kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezit dhe Azem Sylës. Ai ka deklaruar se po të caktohet Lumezi si kryetar i Komisionit për ...
Read more Comments Off on Glauk Konjufca ‘krahason’ Aleksandër Lumezin me Azem Sylën

Dorëhiqet gjykatësi që u fut në ‘kllapë’ nga rrjeti i Azem Sylës

Kosovë Lajme
Udhëheqësi i Departamentit të Krimeve të Rënda në Gjykatën Themelore të Prishtinës, Faik Hoxha, ka dhënë dorëheqje nga kjo pozitë si dhe ajo e gjyqtarit. Këtë veprim thotë ...
Read more 0