20 January, 2019 16:57
Bardhe

Bardhe

Buka e bardhë apo e zezë, cila është më e mirë për shëndetin?

Shëndetësi
Jemi gjithmonë në dilemë se kë duhet të zgjedhim midis bukës së bardhë dhe asaj të zezë, kjo sepse të gjithë i frikësohemi faktit se mund të shtojmë ...
Read more Comments Off on Buka e bardhë apo e zezë, cila është më e mirë për shëndetin?

Ky është lëngu magjik që ua mban dhëmbët e pastër dhe të fortë

Shëndetësi
Mbushni gojën me çaj dhe gagarisni për një copë herë, në mënyrë që të hiqni pllakat dhe bakteret nga dhëmbët. Pa marrë parasysh se për çfarë çaji bëhet ...
Read more Comments Off on Ky është lëngu magjik që ua mban dhëmbët e pastër dhe të fortë