October 18, 2018
Cleveland Cavaliers

Cleveland Cavaliers

LeBron James në Golden State Warriors?

Sport
LeBron James i ka konsideruar qesharake dhe të pakuptimta spekulmet se gjoja ai do t’iu bashkohet Golden State Warriors. Në intervistën e tij të fundit ai tha se ...
Read more Comments Off on LeBron James në Golden State Warriors?

Befasojn basketbollistët e njohur me një video! (Video)

Sport
Basketbollistët e Cleveland Cavaliers kanë “zgjedhur” një mënyrë mjaft interesante për të shmangur trafikun e madh në zonën e Manhatan. LeBron James me shokë kanë vendosur për të ...
Read more Comments Off on Befasojn basketbollistët e njohur me një video! (Video)