December 15, 2018
Dr. Mustafa Bajrami

Dr. Mustafa Bajrami

Përgjigje adekuate e Dr. Mustafa Bajramit dhënë medieve tendencioze tek ne!

Kosovë Kryesore Lajme
Sikur që në Serbi ka bërë bujë të madhe përhapja e lajmit se në Turqi po studiojnë dhe po aftësohen kuadro tona të nevojshme për ushtrinë e Kosovës, ...
Read more Comments Off on Përgjigje adekuate e Dr. Mustafa Bajramit dhënë medieve tendencioze tek ne!

Kudsi Sherifi nuk mund të jetë kryeqytet vetëm i izraelitëve

Kryesore OP / ED
(Reagim ndaj një shkrimi të Bardhyl Mahmutit me titull “Jerusalemi kryeqytet i Izraelit, është e drejtë legjitime e popullit hebre” që ishte botuar pak ditë më parë nëpër ...
Read more Comments Off on Kudsi Sherifi nuk mund të jetë kryeqytet vetëm i izraelitëve

Dr Mustafa Bajrami: Paralele e frikshme në mes shqiptarëve dhe arabëve!

Kryesore Lajme
Duke aluduar në rrezikun e mundshëm që mund të vjen nesër nga ndarja e shqiptarëve në dy shtete të pavarura, e sidomos nëse mes Kosovës dhe Shqipërisë krijohen ...
Read more Comments Off on Dr Mustafa Bajrami: Paralele e frikshme në mes shqiptarëve dhe arabëve!

Diçka si nevojë imediate për Kosovën!

Kryesore OP / ED
Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami Ngjarjet politike të tri vjetëve të fundit, të përcjella me debate tepër të nxehta e të pakontrolluara, kundërthënëse deri në skajshmëri mes vete dhe ...
Read more Comments Off on Diçka si nevojë imediate për Kosovën!

Hebrenjtë në Kur’an dhe mësimet që mund t’i nxjerrim nga aty!

OP / ED
(PJESA E TRETË)  Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami Në pjesën e parë të këtij shkrimi patëm thënë se Kur’ani e sheh historinë si diçka më shumë se një shkencë ...
Read more Comments Off on Hebrenjtë në Kur’an dhe mësimet që mund t’i nxjerrim nga aty!

Për ata që dëshirojnë të dinë se çka është Guta!

OP / ED
Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami 1). Është regjion si paralagje e Damaskut ku po luftohet për dominancë strategjike të forcave ndërluftuese jo vetëm brenda siriane, por edhe të vendeve ...
Read more Comments Off on Për ata që dëshirojnë të dinë se çka është Guta!

Dr. Mustafa Bajrami i shkruan një letër imamëve nëpër xhamitë tona!

Kryesore OP / ED
Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami Studiuesi i shkencave islame, Dr. Mustafa Bajrami i ka “këshilluar” ligjëruesit shqiptarë nëpër xhamitë tona që të mos i stërhollojnë aq tepër ligjëratat e ...
Read more Comments Off on Dr. Mustafa Bajrami i shkruan një letër imamëve nëpër xhamitë tona!

Hebrenjtë në Kur’an dhe mësimet që mund t’i nxjerrim nga aty!

OP / ED
(PJEA E DYTË) Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami Sipas Kur’anit, besimtari nuk duhet të jeton me iluzionin se të gjithë njerëzit mund t’i takojnë një feje apo se të ...
Read more Comments Off on Hebrenjtë në Kur’an dhe mësimet që mund t’i nxjerrim nga aty!

Hebrenjtë në Kur’an dhe mësimet që mund t’i nxjerrim nga aty!

OP / ED
(PJESA E PARË) Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami Para se të fillojmë me temën, dua t’i përmendi dy momente të rëndësishme që ndihmojnë në kuptimin e drejtë të rreshtave ...
Read more Comments Off on Hebrenjtë në Kur’an dhe mësimet që mund t’i nxjerrim nga aty!

Dr. Mustafa Bajrami letër të hapur kryetarit të komunës së Prishtinës!

Kryesore OP / ED
Dr. Mustafa Bajrami i drejtohet me një letër të hapur institucioneve të Kosovës dhe Kryetarit të Prishtinës. Letrën e tij lexojeni më poshtë; LETËR E HAPUR NË DY ...
Read more Comments Off on Dr. Mustafa Bajrami letër të hapur kryetarit të komunës së Prishtinës!