19 January, 2019 20:43
Ekonomik

Ekonomik

Ministri Lluka pjesë e konferencës për Menaxhimin e Ndërmarrjeve Publike

Ekonomi Kryesore
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka me ftesë të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (European Bank for Reconstruction and Development (EBRD)) mori pjesë në konferencën për Menaxhimin ...
Read more Comments Off on Ministri Lluka pjesë e konferencës për Menaxhimin e Ndërmarrjeve Publike

Rritja e ekonomisë botërore është ngadalësuar

Ekonomi
Banka Botërore theksoi në raportin e fundit 6-mujor se konfliktet e vazhdueshme tregtare po japin një ndikim negativ. Raporti, i quajtur “Qiejt e Errur”, bën të ditur se ...
Read more Comments Off on Rritja e ekonomisë botërore është ngadalësuar

Bëhet publike agjenda për fuqizimin ekonomik të grave

Lajme
Riinvest publikon agjendën për fuqizimin ekonomik të grave. Në kuadër të “Forumi Ekonomik i Grave”, Instituti Riinvest po mban konferencë për media ku do të publikohet “Agjenda Nacionale ...
Read more Comments Off on Bëhet publike agjenda për fuqizimin ekonomik të grave