16 January, 2019 12:00
#Giovana Antonelli#Murilo Benicio

#Giovana Antonelli#Murilo Benicio

2018-ta vit vendimtar për Shqipërinë drejt BE-së

Rajon
Shqipëria paraqiti kërkesën për anëtarësim në BE në vitin 2009 dhe pesë vite më vonë asaj iu dha statusi i kandidatit për në BE, por pa ndonjë datë ...
Read more Comments Off on 2018-ta vit vendimtar për Shqipërinë drejt BE-së

Ja sa është rritur djali i Zhadës dhe Lukasit (Foto)

Magazinë
Giovana Antonelli dhe Murilo Benicio nga martesa e tyre jetëshkurët kanë një djalë të quajtur Pietro Ai ka mbushur 12 vjet dhe jeton me nënën e tij. Mirëpo, ...
Read more 0