19 January, 2019 20:25
Intervista me Blendi Fevziun

Intervista me Blendi Fevziun

EKSKLUZIVE: Në familjen e Blendit Fevziut, gazetari na flet për festat dhe projektet!

Intervistë Kosovë Kryesore Lajme Magazinë Sociale
Sapo dera hapet, një vajzë e vogël bionde, me fustan jeshil e me flokë të mbledhura i afrohet të atit krejt natyrshëm. Vrapon nëpër sallon dhe duket sikur ...
Read more Comments Off on EKSKLUZIVE: Në familjen e Blendit Fevziut, gazetari na flet për festat dhe projektet!