February 20, 2018
iPhone X

iPhone X

Edhe një tjetër defekt tek iPhone X

Tech
Disa përdorues të Iphone X, kanë raportuar se ekrani i aparatit të tyre, kërkon rreth 10 sekonda për të treguar se kush po kryen një thirrje telefonike edhe ...
Read more Comments Off on Edhe një tjetër defekt tek iPhone X

iPhone X ia sheh ‘sherrin’ çmimit të lartë

Tech
Duket se iPhone X, cmimi i të cilit është 1 mijë dollarë ka patur vështirësi në shitje. Sipas një raporti të The Ëall Street Journal, kompania Apple po ...
Read more Comments Off on iPhone X ia sheh ‘sherrin’ çmimit të lartë

iPhone X me bateri më të madhe

Tech
Jeta e baterisë në modelet e iPhone është e diskutueshme, kryesisht për shkak të kapacitetit të tyre. Megjithatë, raporte të reja sugjerojnë se modelet e iPhone të këtij ...
Read more Comments Off on iPhone X me bateri më të madhe

iPhone 8 lë prapa iPhone X

Tech
iPhone 8, iPhone 8 Plus dhe iPhone X zunë 61% të shitjeve të iPhone në tre mujorin e katërt të 2017-ës sipas të dhënave të Consumer Intelligence. Numri ...
Read more Comments Off on iPhone 8 lë prapa iPhone X

Kompania Apple e pakënaqur me iPhone X

Tech
Sipas analistit të njohur nga KGI, Ming-Chi Kuo, iPhone X i Applet nuk është telefoni më i shitur siç ka pritur kompania. Apple ka planifikuar që të shesë ...
Read more Comments Off on Kompania Apple e pakënaqur me iPhone X

Shpërthen iPhone X-i parë, lëndohen 7 persona

Tech
Kohët e fundit ka ndodhur një incident mjaft serioz në një dyqan të Apple, në Kairo. Një punonjës deri sa po rregullonte një Iphone X, sipas një ankese ...
Read more Comments Off on Shpërthen iPhone X-i parë, lëndohen 7 persona

Apple dështon me iPhone X

Tech
Apple nuk i ka arritur parashikimet e shitjeve të iPhone X në tremujorin e parë, ka shkuar në 30 milionë njësi ndryshe sa kishte planifikuar për 50 milionë ...
Read more Comments Off on Apple dështon me iPhone X

Galaxy S9, konkurrent i iPhone X

Tech
Kryevepra e radhës e Android do të dalë në treg në fillim të vitit 2018. Brenda tre mujorit të parë ju mund të keni në dorë Samsung Galaxy ...
Read more Comments Off on Galaxy S9, konkurrent i iPhone X

Ngadalësohet kërkesa për iPhone X?

Tech
Analistët kanë raportuar rritje të fortë për iPhone X, por kjo është kundërshtuar nga raportet si dhe nga disa burime të afërta me zinxhirin e furnizimit të komponentëve ...
Read more Comments Off on Ngadalësohet kërkesa për iPhone X?

Alpha-One, trefish më shtrenjtë se iPhone X (Video)

Tech
Pajisja premium, e bërë vetëm për një numër të caktuar njerëzish (të cilët mund ta përballojnë atë) dhe përfaqëson një pjesë të cilësisë së lartë të teknologjisë. I ...
Read more Comments Off on Alpha-One, trefish më shtrenjtë se iPhone X (Video)