October 18, 2018
istogu

istogu

AAK e ‘dëshpëruar’, ja çfarë thotë për Gjykatën

Kryesore Lajme
Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) do t’i drejtohet Gjykatës Kushtetuese, pasi që Gjykata Supreme refuzoi ankesën e kësaj partie në rastin e rivotimit për kryetar të Komunës ...
Read more Comments Off on AAK e ‘dëshpëruar’, ja çfarë thotë për Gjykatën

AAK ankohet në PZAP, kërkon rivotim në Istog

Kryesore Lajme
Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka njoftuar se ka dorëzuar në PZAP, brenda afateve ligjore ankesën lidhur me shpalljen dhe siç thotë kjo parti shtrembërimin e rezultatit të ...
Read more Comments Off on AAK ankohet në PZAP, kërkon rivotim në Istog

KQZ shpall rezultatet përfundimtare për kryetar të Istogut

Lajme
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka shpallur rezultat përfundimtare të rivotimit për raundin e dytë për kryetar të komunës së Istogut. Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka,  ka thënë se ...
Read more Comments Off on KQZ shpall rezultatet përfundimtare për kryetar të Istogut

PZAP-i Refuzon ankesat e AAK-së për Istogun

Kryesore Lajme
Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës kishte adresuar 14 ankesa rreth rivotimi në Istog, por këto nuk janë marrë parasysh dhe janë rrëzuar nga Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe ...
Read more Comments Off on PZAP-i Refuzon ankesat e AAK-së për Istogun

Istogu me kryetar të ri, Rugova fiton për 15 vota

Kryesore Lajme
Kandidati i LDK-së për kryetar të Istogut ka dal fitues i zgjedhjeve në Istog, pas numërimit të votave me kusht, votave të personave me nevoja të veçanta dhe ...
Read more Comments Off on Istogu me kryetar të ri, Rugova fiton për 15 vota

Nga votat me postë, kaq i mori Dreshaj

Kryesore Lajme
Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve janë numëruar votat me postë ku nga 24 vota Gani Dreshaj i ka marr 16. Ndërsa kandidati i LDK-së Haki Rugova i ...
Read more Comments Off on Nga votat me postë, kaq i mori Dreshaj

‘Kryetari i ri i Istogut duhet të jetë figura unifikuese e komunës’

Lajme
Kryeministri i Kosovës dhe kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka thënë se zgjedhjet në Istog kanë treguar pjekurinë si shoqëri por kryetari i ri ...
Read more Comments Off on ‘Kryetari i ri i Istogut duhet të jetë figura unifikuese e komunës’

DnV do të vëzhgojë procesin e rivotimit në Istog

Kryesore Lajme
Demokracia në Veprim (DnV), përmes ekipeve mobile nesër do të bëjë vëzhgimin e procesit të rivotimit për kryetar të Komunës së Istogut. DnV iu ka bërë thirrje subjekteve ...
Read more Comments Off on DnV do të vëzhgojë procesin e rivotimit në Istog

Istogu në heshtje zgjedhore

Kryesore Lajme
Sot pesë ditë fushate elektorale për raundin e dytë të zgjedhjeve lokale në Komunën e Istogut, sot është heshtja zgjedhore, kurse, nesër qytetarët e kësaj komune do t’i ...
Read more Comments Off on Istogu në heshtje zgjedhore

Mustafa në Istog: LDK-ja së shpejti do të qeverisë me Kosovën

Kryesore Lajme
Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, duke kërkuar votën e istogasëve për kandidatin e kësaj partie, Haki Rugova për kryetar të Komunës, ka thënë se nuk duhet t’u jepet ...
Read more Comments Off on Mustafa në Istog: LDK-ja së shpejti do të qeverisë me Kosovën