19 January, 2019 20:27
januz Bugajski

januz Bugajski

Bugajski: Iluzioni për Serbinë e madhe ende gjendet te qarqet zyrtare të Serbisë

Kryesore Lajme
Analisti amerikan Janusz Bugajski ka deklaruar se iluzioni për Serbinë e madhe ende gjendet në qarqet zyrtare të Serbisë dhe kjo e ushqen edhe më shumë iluzionin për ...
Read more Comments Off on Bugajski: Iluzioni për Serbinë e madhe ende gjendet te qarqet zyrtare të Serbisë