October 16, 2018
Jeff Sessions

Jeff Sessions

Trump përsëri kritika për Prokurorin e Përgjithshëm

Botë
Presidenti Donald Trump të mërkurën kritikoi përsëri Prokurorin e Përgjithshëm Jeff Sessions, duke e cilësuar sjelljen e tij “të papranueshme”, që kërkoi zhvillimin e një hetimi se si ...
Read more Comments Off on Trump përsëri kritika për Prokurorin e Përgjithshëm

Trump fajëson mësuesit për masakrën në shkollë: Duhet të lajmëronin

Botë
Fajin për tragjedinë që tronditi Florida-n ditën e mërkurë, Presidenti amerikan Donald Trump ja faturon mësueseve dhe shokëve të klasës së ish-studentit vrasës, të cilët siç thotë, nuk ...
Read more Comments Off on Trump fajëson mësuesit për masakrën në shkollë: Duhet të lajmëronin

Fiton demokrati në Alabama, goditje për Trump

Botë
Doug Jones u bë demokrati i parë në 25 vite që fitoi një vend në senat si përfaqësues i shtetit të Alabamës pas një fushate të hidhur kundër ...
Read more Comments Off on Fiton demokrati në Alabama, goditje për Trump

Prokurori i Përgjithshëm i SHBA-së hedh poshtë akuzat se ka gënjyer ligjvënësit

Botë
Prokurori i Përgjithshëm i SHBA, Jeff Sessions hodhi poshtë të martën akuzat se ai kishte gënjyer ligjvënësit gjatë një dëshmie të mëparshme në të cilën kishte thënë se ...
Read more Comments Off on Prokurori i Përgjithshëm i SHBA-së hedh poshtë akuzat se ka gënjyer ligjvënësit

Prokuror special për hetim ndaj Hillary Clinton?

Botë Kryesore
Ministri i Drejtësisë, Jeff Sessions njoftoi sot se vendimi për të emëruar apo jo një prokuror special për të hetuar për çështjen e e-maileve të Hillary Clinton, do ...
Read more Comments Off on Prokuror special për hetim ndaj Hillary Clinton?