October 18, 2018
kalifornia veriore

kalifornia veriore

Tre të vrarë në Kaliforni

Botë
Tre persona kanë humbur jetën dhe një nxënës është plagosur si rezultat i të shtënave në Kaliforninë veriore, njoftuan autoritetet amerikane. Tash për tash nuk ka detaje tjera ...
Read more Comments Off on Tre të vrarë në Kaliforni