December 16, 2017
Kanella

Kanella

Si ta largojmë kollën me kura natyrale

Shëndetësi
Dhimbjet në fyt, acarimi i tij dhe ngacmimet e kollës janë simptomat më të shpeshta që prekin shëndetin. Është koha kur virozat, gripi dhe i ftohti kërcënon hapur ...
Read more Comments Off on Si ta largojmë kollën me kura natyrale

Dobitë e vajit të kanellës

Shëndetësi
Kanella është një ndër erëzat më të njohura në botë dhe vlerësohet lart, shkaku i vetive të saj që i ofron. Përdoret në përgatitjen e pijeve dhe ëmbëlsirave. ...
Read more Comments Off on Dobitë e vajit të kanellës

Pesë pemë e perime, të cilat e reduktojnë nevojën për sheqer

Shëndetësi
Ëmbëlsirat, të cilat na tërheqin shpesh, përveç shijes infektuese na tërheqin në mënyrë magnetike edhe për shkak të përbërësve që përmirësojnë humorin, duke krijuar në atë mënyrë varësi ...
Read more 0

Kanella mund të zëvendësojë në mënyrë perfekte ibubrofenin

Shëndetësi
Pse e konsiderojmë kanellën më superior ndaj ibubrofenit? Kërkimet e fundit kanë treguar se kanella është efektive në reduktimin e dhimbjeve të cilat shkaktohen për shkak të periodve ...
Read more 0

Tri erëzat që ju ndihmojnë në dobësim

Shëndetësi
Para së gjithash, asnjë nga komponentët nuk do t’i largojë mrekullisht kilogramët e tepërt. Për rezultate sa më të mira të dobësimit, është e nevojshme të aplikoni shprehi ...
Read more 0