Etiketë: karantin

Ramazani në karantinë!

Ramazani në karantinë!

Nga Zaraf Bangash Ramazani është muaji i reflektimit të thellë shpirtëror dhe përtëritjes së trupit dhe shpirtit. Përkundër zakonit të ...

LËKURA NË KARANTINË

LËKURA NË KARANTINË

Në këtë situatë karantine/vetizolimi njerëzit kur mërziten, fillojnë të studiojnë dhe madje obsesionohen me lëkurën e tyre duke përfunduar në ...

Page 1 of 3 1 2 3

Tjera nga rubrika