19 January, 2019 20:38
Kombet e Bashkuara

Kombet e Bashkuara

10 janari i Lidhjes së Kombeve dhe 2019’ta e OKB-së

Lajme OP / ED
Shkruan: Abdullah Klinaku Gabimet e Lidhjes së Kombeve e sollën luftën e II-të botërore. Ashtu siç mund të sjellin luftëra të mëdha edhe gabimet në funksionalitetin e OKB-së. ...
Read more Comments Off on 10 janari i Lidhjes së Kombeve dhe 2019’ta e OKB-së

Regjimi i Asadit vret 634 gazetarë

Botë
Rrjeti Sirian për të Drejtat e Njeriut (SNHR) njoftoi se 634 gazetarë janë vrarë në Siri që nga fillimi i luftës civile, ndërsa shumica e tyre kanë qenë ...
Read more 0