20 January, 2019 17:07
Kryemadhi

Kryemadhi

Kryemadhi: Shteti po i shërben krimit dhe korrupsionit

Rajon
Kreu i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Monika Kryemadhi, gjatë një takimi me strukturat e LSI-së, deklaroi se “shteti po i shërben krimit dhe korrupsionit”. “Krimi dhe korrupsioni kanë ...
Read more Comments Off on Kryemadhi: Shteti po i shërben krimit dhe korrupsionit