November 20, 2017
Kujtim Gashi

Kujtim Gashi

Stadiumi i Prizrenit, vitin e ardhshëm i gatshëm

Sport
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, sot ka vizituar komunën e Prizrenit, i cili ka inspektuar punimet në stadiumin e qytetit “Përparim Thaçi”, si dhe lokacionin ...
Read more Comments Off on Stadiumi i Prizrenit, vitin e ardhshëm i gatshëm

Ambasadori gjerman: Gjermania do ta përkrah Kosovën

Kryesore Lajme
Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka pritur sot në një takim njoftues ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt, me të cilin ka diskutuar për ...
Read more 0

Ministri Gashi takoi ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, O’Connell

Kryesore Lajme
Ministri Kujtim Gashi, priti sot, në një takim njoftues ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Ruairí O’Connel, me të cilin bisedoi për zhvillimet në fushat që i ...
Read more 0