16 January, 2019 12:07
Mirlind Behluli

Mirlind Behluli

‘Arsyeja dhe Virtyti’

OP / ED
Shkruan: Mirlind Behluli Ibrahim Kallën (Ibrahim Kalın), filozofi dhe njëherazi njëri nga emrat e njohur të jetës publiko-politike të Turqisë, e pasuron bibliotekën shqiptare edhe me një libër ...
Read more Comments Off on ‘Arsyeja dhe Virtyti’