October 16, 2018
Mlladen Milinkoviç

Mlladen Milinkoviç

Kukësi ka gati trajnerin e ri?!

Sport
Klubi i Kukësit po projekton Armando Cungun si pasardhës të trajnerit Mlladen Milinkoviç. Nuk është thjesht një hipotezë, por mes zyrtarëve të klubit kampion në fuqi dhe trajnerit ...
Read more Comments Off on Kukësi ka gati trajnerin e ri?!