October 15, 2018
Mustafa Bajrami

Mustafa Bajrami

Dr. Mustafa Bajrami i shkruan një letër imamëve nëpër xhamitë tona!

OP / ED
Studiuesi i shkencave islame, Dr. Mustafa Bajrami i ka “këshilluar” ligjëruesit shqiptarë nëpër xhamitë tona që të mos i stërhollojnë aq tepër ligjëratat e tyre. Aq më tepër ...
Read more Comments Off on Dr. Mustafa Bajrami i shkruan një letër imamëve nëpër xhamitë tona!

Dr. Mustafa Bajrami: Nevojë imediate e rileximit dhe riinterpretimit të historisë!

Kryesore Lajme
Përçarjet e fundit në Vetëvendosje janë vazhdimësi e një logjike që i përcjellë shqiptarët në udhëheqjet e tyre politike! Duke komentuar ngjarjet e fundit në Lëvizjen Vetëvendosje, Dr. ...
Read more Comments Off on Dr. Mustafa Bajrami: Nevojë imediate e rileximit dhe riinterpretimit të historisë!

Çfarë mendon Dr. Mustafa Bajrami mbi pikëpamjen e Kuranit mbi njeriun?

Kryesore Lajme
I njohur me qasjet e tij interesante ndaj interpretimit të Kuranit, e sidomos me thënien e tij se Libri i Zotit e ka aftësinë të i shërbejë njeriut ...
Read more Comments Off on Çfarë mendon Dr. Mustafa Bajrami mbi pikëpamjen e Kuranit mbi njeriun?

Hallalli dhe harami në Islam

Kryesore OP / ED
Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami Tema të cilën e keni përpara, është një pasqyrim i shkurtër i mendimit islam në lidhje me ndalesat dhe lejesat. Siç do ta shihni, ...
Read more Comments Off on Hallalli dhe harami në Islam

Një analizë e shkëlqyer e Dr. Mustafa Bajramit në lidhje me vrasjen e djeshme në Egjipt

Botë Lajme
Analisti i njohur i Lindjes së Mesme, Dr. Mustafa Bajrami ka shkruar mbi ngjarjen e tmerrshme që ndodhi dje në një xhami në Gadishullin e Sinasë në Egjipt.  ...
Read more Comments Off on Një analizë e shkëlqyer e Dr. Mustafa Bajramit në lidhje me vrasjen e djeshme në Egjipt

Njerëzit të cilët shohin vetëm zi e vetëm kritikojnë, s’i do as Zoti, mos i respektoni as ju!

Kryesore Lajme
Doktori i shkencave islame, Mustafa Bajrami, i cili shquhet edhe për analizat e tij politike ka tërhequr vërejtjen se ka njerëz në mesin tonë të cilët janë të ...
Read more Comments Off on Njerëzit të cilët shohin vetëm zi e vetëm kritikojnë, s’i do as Zoti, mos i respektoni as ju!

Mbështetje të pa rezervë presidentit Thaqi nga intelektualë të vendit

Kryesore OP / ED
Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami “Nuk është çudi për askënd në Serbi, por do të duhej të ishte shqetësuese për çdokënd në BE-ne dhe shtetet anëtare të saj. Nuk e ...
Read more 0

Faktori shqiptar në botë nuk është i vogël as në numër as në fuqi

OP / ED
Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami Hulumtimi i kapaciteteve shqiptare në botë, kontaktimi me ta dhe ofrimi i kushteve për investime në Kosovë, mendoj, duhet të jetë pjesë e programit ...
Read more 7

Lajm tepër i hidhur!

OP / ED
Shkruan: Dr. Mustafa Bajrami E kaluara islame në Lindje të Mesme thuajse është shkaterruar e tëra. Qendrat e dikurshme të civilizimit islam sot janë shndërruar në qytete fantazmë. ...
Read more 0

Për ju që po garoni nesër dhe për ne që do të ju zgjedhim!

Kryesore OP / ED
Shkruan: Mustafa Bajrami Nesër janë zgjedhjet. Qoftë e hajrit kjo ditë për Kosovën. Dhe, kryetarët e gjerëtanishëm të komunave të cilët kanë punuar për aq sa kanë ditur, ...
Read more 5