16 January, 2019 12:08
Pema e moringës

Pema e moringës

Dobitë e pemës së moringës

Shëndetësi
Pema e Moringës njihet si mbretëresha e bimëve. Ajo rritet kryesisht në vende tropikale. Pjesët të cilat i përdoren janë lulja dhe farat. Që 2000 vjet përpara ajo ...
Read more Comments Off on Dobitë e pemës së moringës