October 16, 2018
Privatizimi

Privatizimi

Vendim i jashtëligjshëm për ndaljen e privatizimit të tokave

Ekonomi Kryesore Lajme
Berat Rukiqi, ligjërues në Universitetin e Prishtinës, tha se vendimi i Qeverisë për ndaljen e privatizimit të tokave shtetërore mund të jetë i drejtë, por nuk bazohet në ...
Read more Comments Off on Vendim i jashtëligjshëm për ndaljen e privatizimit të tokave

Mjetet e privatizimit hyjnë në treg të Kosovës

Ekonomi Lajme
Qeveria ka miratuar projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Agjencinë Kosovare të Privatizimit. Projektligji me ndryshimet e ofruara ka për qëllim lejimin e investimeve të mjeteve ...
Read more Comments Off on Mjetet e privatizimit hyjnë në treg të Kosovës

Procesi i privatizimit në Kosovë krejt ‘lëmsh’

Ekonomi
Procesi i privatizimit të ndërmarrjeve shoqërore në Kosovë, që nga fillimi është përcjell me dyshime për korrupsion, keqpërdorime dhe konflikte të interesave politike, thonë njohës të kësaj çështjeje, ...
Read more 0