October 16, 2018
Prokuror

Prokuror

Prokuror special për hetim ndaj Hillary Clinton?

Botë Kryesore
Ministri i Drejtësisë, Jeff Sessions njoftoi sot se vendimi për të emëruar apo jo një prokuror special për të hetuar për çështjen e e-maileve të Hillary Clinton, do ...
Read more Comments Off on Prokuror special për hetim ndaj Hillary Clinton?

Instituti i Drejtësisë kundër transferimit jashtëligjor të prokurorëve

Kryesore Lajme
Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) reagon kundër vendimeve të kundërligjshme të Kryeprokurorit të Shtetit, Aleksandër Lumezi dhe Këshillit Prokurorial i Kosovës (KPK), rreth praktikës së “transferimit” të ...
Read more 0