October 18, 2018
shega

shega

Dobitë shëndetësore të lëngut të shegës

Shëndetësi
Me afrimin e stinës së ftohtë, disa qytetarë bëjnë vaksinën kundër gripit për të qenë të mbrojtur. Problemet e para të gripit kanë nisur menjëherë sapo edhe temperaturat ...
Read more Comments Off on Dobitë shëndetësore të lëngut të shegës

Shega, fruti më shërues në botë

Shëndetësi
Shega është pa diskutim fruti më shërues në botë, gjë të cilën pak e dinë. Më poshtë do të keni mundësinë të  mësoni 12 fakte mbi shegën: Shega ...
Read more Comments Off on Shega, fruti më shërues në botë

Shega një ‘bombë’ e vërtetë, më e mirë se viagra

Shëndetësi
Sipas studimeve të fundit së paku gjysma e meshkujve të cilët çdo ditë gjatë një muaji para fjetjes kanë pirë lëng prej shegës kanë qenë “dashnorë shumë më ...
Read more Comments Off on Shega një ‘bombë’ e vërtetë, më e mirë se viagra

Ushqimet që duhet t’i hani gjatë stinës së dimrit

Shëndetësi
Sezoni i dimrit ka më pak ushqime sesa në verë, por krenohet me disa ushqime për nga vlerat shëndetësore. Më poshtë po ju rendisim 5 nga ushqimet më ...
Read more Comments Off on Ushqimet që duhet t’i hani gjatë stinës së dimrit

Shega përmendet në tre vende në Kur’an

Shëndetësi
Shega është njëra ndër frutat e lashta që na nevojitet sot! Në fakt shega është një frutë i cili së bashku me ullirin; rrushin; fikun dhe hurmat janë ...
Read more Comments Off on Shega përmendet në tre vende në Kur’an

Parandaloni gripin me këtë lëng frutash

Shëndetësi
Me afrimin e stinës së ftohtë, disa qytetarë bëjnë vaksinën kundër gripit për të qenë të mbrojtur. Megjithatë ka një mënyrë më natyrale për të parandaluar gripin. Është ...
Read more Comments Off on Parandaloni gripin me këtë lëng frutash

Shega, fruti më shërues në botë

Shëndetësi
Kuron zemrën, enët e gjakut, parandalon kancerin e gjirit, prostatës, dhe të zorrës së trashë, transmeton Kosova Post. A e dini se shega është një ndër frutat më të ...
Read more 0