19 January, 2019 20:26
Shteti duhet të reagojë

Shteti duhet të reagojë

EKSKLUZIVE: Grabitjet me armë janë rezultat edhe i lojërave të fatit dhe kumarhaneve tjera!

Intervistë Kryesore Lajme OP / ED Sociale
KosovaPost sot ka intervistuar ekskluzivisht sociologun Avni Rudaku, rreth fenomenit të grabitjeve me armë, pasi që ngjarje të tilla kanë tronditur mbarë opinionin publik, institucionet e shtetit dhe ...
Read more Comments Off on EKSKLUZIVE: Grabitjet me armë janë rezultat edhe i lojërave të fatit dhe kumarhaneve tjera!