16 January, 2019 12:18
t.ch

t.ch

Byton, vetura e mençur e së ardhmes

Tech
Një veturë e re e dizajnuar nga ish punëtorët e BMW dhe Apple është prezantuar së fundmi. “Byton”, që ka një ekran të madh touchscreen, e ri-imagjinon ndjesinë ...
Read more Comments Off on Byton, vetura e mençur e së ardhmes