16 January, 2019 12:04
Tahir Bicaj

Tahir Bicaj

Ndërron jetë veterani i arsimit Lush Tahir Bicaj

Kronika e zezë Lajme
Sot ndërroi jetë veterani i arsimit, Lush Tahir Bicaj, i cili rrjedh nga një familje patriotike dhe arsimdashëse, e cila vazhdimisht ishte e persekutuar nga regjimet antishqiptare serbo-jugosllave. ...
Read more Comments Off on Ndërron jetë veterani i arsimit Lush Tahir Bicaj