October 16, 2018
Termocentral

Termocentral

Nuk ka fonde për të ndërtuar ‘Kosovën e Re’

Ekonomi
Ndërtimi i termocentralit të ri “ Kosova e Re”, po zvarritet për kohë të gjatë. Kostoja e ndërtimit të tij është mjaft e lartë dhe kap shumën në ...
Read more Comments Off on Nuk ka fonde për të ndërtuar ‘Kosovën e Re’

8 të vdekur dhe qindra të plagosur nga një shpërthim termocentrali në Indi

Botë
Së paku tetë persona kanë humbur jetën, ndërsa rreth 100 të tjerë janë plagosur gjatë fatkeqësisë që ndodhi në një termocentral në veri të Indisë. Mediat lokale theksojnë ...
Read more 0