Tag: twitter

Twitter rrit limitin e mesazhit të shenjave

Bie sistemi i Twitter

Twitter është jashtë funksionit për përdoruesit në mbarë botën. Përdorues nga Europa, Azia dhe SHBA-të kanë raportuar probleme. Kjo ka ndodhur vetem tre dite pasi u raportua per të njëjta ...

Page 1 of 2 1 2