November 14, 2018
viktimat e dhunës seksuale

viktimat e dhunës seksuale

Qeveria, trajtim të dinjitetshëm për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës

Kryesore Lajme
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, tha sot se Qeveria ka ofruar trajtim të dinjitetshëm për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës, ndërsa ka premtuar se do të jetë ...
Read more Comments Off on Qeveria, trajtim të dinjitetshëm për viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës

Gratë e dhunuara duhet të jenë të barabarta në shoqëri

Kryesore Lajme
Me shpresë që në të ardhmen viktimat e dhunës seksuale gjatë luftës nuk do të diskriminohen nga shoqëria jonë, sot është përmbyll fushata vetëdijësuese kundër diskriminimit të viktimave ...
Read more Comments Off on Gratë e dhunuara duhet të jenë të barabarta në shoqëri

Pagesat e rregullta për viktimat e dhunës seksuale përfshihen në buxhetin e rregullt

Kryesore Lajme
Ministria e Financave njofton opinionin publik se është e përkushtuar në marrjen e veprimeve për ti adresuar të gjitha kërkesat dhe sfidat me të cilat përballen viktimat e ...
Read more 0