20 January, 2019 16:54
Zvicrane

Zvicrane

Shqiptarët blejnë më së shumti ora zvicerane

Tech
Numri i qytetarëve shqiptarë që blejnë mallra luksi dhe orë është rritur shumë kohët e fundit. Sipas të dhënave nga Dogana e Shqipërisë, importet e orëve në Shqipëri ...
Read more Comments Off on Shqiptarët blejnë më së shumti ora zvicerane