Takohen Delawie dhe Todosijeviq, flasin për Asociacionin

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Ivan Todosijeviq, ka pritur në kabinetin e tij ambasadorin amerikan, Greg Delawie. Në takim është biseduar për pozitën e minoriteteve, zbatimin e Marrëveshjes së Brukselit, si dhe për zgjedhjet e ardhshme lokale.

Todosijeviq në takim, edhe një herë ka theksuar si prioritet formimin e Asociacionit të komunave serbe dhe marrëveshjet të cilat ende nuk janë zbatuar plotësisht.

Përveç procesit të privatizimit në mjediset me shumicë serbe dhe kthimit të zhvendosurve, në takim është folur edhe për zhvillimin ekonomik./pp/

 

© KosovaPost.net Të gjitha të drejtat janë të rezervuara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

LDK mbanë konferencë në mëngjes, Isa Mustafa do të votoj në këtë qendër votimi

Nesër, në orën 08:00, në Sallën e Konferencave