Të mbijetosh në shkretëtirë, pluhur, shi….(Video)

Të mbijetosh në shkretëtirë, pluhur, shi….(Video)

Video e dy burrave duke tërhequr një tufë me deve përmes një stuhie të madhe rërë dhe mjegulle shiu është bërë virale për dy arsye, dramën dhe bukurinë e saj.

Videoja duket si një skenë nga një film ….

Ajo tregon burrat që udhëheqin një deve përmes një mjegullnaje shiu dhe stuhi rëre, si edhe mbi terrenin e përmbytur, me rërë. Më pas kamera kthehet dhe zbulohet një rresht i madh prej rreth 20 devesh që po vinin pas.

Rajoni lindor i Arabisë Saudite përjetoi motin me “kodin e kuq” gjatë fundjavës, me shira të forta, stuhi dhe erëra të forta që të hënën e kthyen shkretëtirën saudite në një kënetë të lagur.

Video është regjistruar nga fotografi Fahad Al-Osaimi.