Të rinjtë po degradohen, këtë e tregojnë debatet në rrjetet sociale (Video)

Të rinjtë po degradohen, këtë e tregojnë debatet në rrjetet sociale (Video)

Shumica e të rinjve në Kosovë janë përdorues të rrjeteve sociale, por ata me shumë hezitim përfshihen në debatet e caktuara në këto rrjete.

Siç thonë ata, në rubrikën e përjavshme “VOX” të Radios Evropa e Lirë, kultura e komunikimit në këto debate kryesisht mungon dhe i degradon vetë debatet, pjesë e së cilave, shumica nuk duan të jenë.

You may also like

Shikoni se çfarë bën fansja nga Moska për reperin shqiptar

Ai është një nga reperët më të njohur