Thaçi e Lushtaku n’përhajër tek Sylejman Selimi (Foto)

Thaçi e Lushtaku n’përhajër tek Sylejman Selimi (Foto)

Zëvendëskryeministri, Dardan Gashi dhe ish-kryetari i komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku po marrin pjesë në një dasme së bashku me presidentin e vendit Hashim Thaçin. Të gjithë këta të ftuar në dasmën e vëllait të Sylejman Selimit.

Gashi dhe Lushtaku kanë qenë të ulur në të njëjtën tavolinë se bashku me presidentin Thaçi.

Merret vesh se dasma e familjes Selimi po mbahet në Klinë të Skenderajt.

You may also like

Bajrami është ndjerë i shokuar me deklaratën se në BIK janë shfryëzuar nxënëset seksualisht

Analisti Mustafa Bajrami është shprehur i shokuar teksa