Totti tregohet i madh, fitimet do të shkojnë për fëmijët e sëmurë

Totti tregohet i madh, fitimet do të shkojnë për fëmijët e sëmurë

Legjenda e Romës, Francesco Totti do të publikojë autobiografinë e tij të re në vendin simbolik të Romës: Colosseum.

Ajo do të publikohet më 27 shtator, ditën kur Totti feston 42 vjetorit e lindjes së tij dhe është bashkë-shkruar me gazetarin Paolo Condo.

Si pjesë e prezantimit të librit ‘Un Capitano’, shtëpia botuese Rizzoli u zotua për të ndihmuar në rivendosjen e 12 statujave të vendosura brenda Parco Archeologico del Colosseo.

Një pjesë e fitimeve do të shkojnë edhe në spitalin e fëmijëve në Romë.