Trump-it i ngjitet në këpucë letra e tualetit, ja reagimi i tij

Trump-it i ngjitet në këpucë letra e tualetit, ja reagimi i tij

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump edhe njëherë ka fituar vëmendjen e mediave.

Ai derisa po hynte në aeroplanin presidencial Air Force One, në këpucën e tij ishte kapur një letër tualeti të cilën derisa po ngjitej shkallëve e tërhiqte zvarrë.

Trump kishte një javë të ngjeshur, duke filluar nga fjalimi drejtuar kombit, qështja e Prokurorit Brett Kavanaugh e deri te pretendimet për evazion fiskal.

Por, duket se Trump nuk e kishte vërejtur që letra e tualetit i ishte ngjitur në këpucë, dhe kështu ngjitej shkallëve sikur të mos kishte ndodhur asgjë.

Megjithatë ky detaj nuk i shpëtoi edhe kameramanëve të televizioneve amerikane, që arritën ta filmojnë këtë moment të pazakontë.

You may also like

Zbulohet shtesa qe do të marrin fëmijet deri në moshën 16 vjeçare

Ka filluar debati parlamentar, sipas kërkesës së deputetes