Turqia dhuron 3000 mijë pako ushqimore për familjet skamnore në Kosovë (VIDEO)

Turqia dhuron 3000 mijë pako ushqimore për familjet skamnore në Kosovë (VIDEO)

Drejtoria e Vakefeve nën Kryemisitrin e Turqisë dhuron 3 mijë pako ushqimore për familjet e varfura në Kosovë.

You may also like

Shpend Ahmeti bën thirrje të ndalen aventurat e Thaçit

Kreu i PSD-së dhe i Prishtinës Shpend Ahmeti