U martua vajza e George W.Bush, por askush nuk e ka vrejtur një detaj të rëndësishëm nga dasma

U martua vajza e George W.Bush, por askush nuk e ka vrejtur një detaj të rëndësishëm nga dasma

George Bush ka qene ish president amerikan për shumë vite.

Ai ka një vajzë të quajtur Barbara, e cila u martua me një ceremoni shumë të vogël.

Ajo u martua me skenaristin dhe aktorin Craig Louis Coyne.

Motra e saj, Jenna Bush Hager ka celebruar çiftin në martesë.

Drejt altarit e ka shoqëruar babai, George Ë.Bush.

Ndërsa në dasëm ishin vetëm 20 të ftuar.

You may also like

Zbulohet shtesa qe do të marrin fëmijet deri në moshën 16 vjeçare

Ka filluar debati parlamentar, sipas kërkesës së deputetes