Uleni shtypjen e gjakut dhe largoni kokëdhimbjet për 20 minuta!

Uleni shtypjen e gjakut dhe largoni kokëdhimbjet për 20 minuta!

Zgjidhje e mirë është edhe uji me kripë dhe me ndihmën e tij mund t’i shëroni edhe këmbët e ënjtura.

Nëse keni probleme me shtypjen e lartë të gjakut dhe me dhimbjet e kokës, ekziston një zgjidhje shumë natyrale, e përbërësit mund të themi lirisht se të gjithë i keni në kuzhinë.

Krejt çfarë keni nevojë është kripa dhe uji.

Ilaçin e njelmët që rregullon shtypjen e lartë të gjakut e përgatitni në këtë mënyrë: shkrini 2 lugë me kripë në 250 ml ujë të vluar. Fitoni një masë me të cilën lagni peshqirin dhe e vendosni në kokë, pas qafe dhe të veshët. Shtrihuni dhe ndihuni rehat për rreth 20 minuta.

You may also like

Edhe Jakup Krasniqi del kundër Thaçit

Ish-nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, ka