Ushqimet që largojnë lodhjen

Ushqimet që largojnë lodhjen

Nëse keni mungesë të vazhdueshme të energjisë, atëherë shtimi i marrjes së vitaminave dhe mineraleve është diçka e domosdoshme në jetën tuaj.

Në këtë kuptim sjellim ushqimet që nevojiten për të rikthyer energjinë e humbur.

Spinaqi

Banania

Panxhari

Bademi

Jogurti grek

Kanella. /kp/.

You may also like

Edhe Jakup Krasniqi del kundër Thaçit

Ish-nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, ka