Vendet me namin më të keq në botë

Vendet me namin më të keq në botë

Nuk janë pak, plot 15 vende të botës kanë reputacion shumë të keq dhe kjo diskutohet gjithnjë e më shumë kur vjen puna te turizmi. Sigurisht që ka edhe turistë të guximshëm, por shumica prej tyre nuk do të guxonin të shkonin në vendet që po ju rendisim më poshtë.

Siguria shëndetësore është arsyeja kryesore që i mban njerëzit larg këtyre destinacioneve. Arsye të tjera janë ekstremiteti fetar, apo marrëdhëniet e tyre të dobëta me vendet e zhvilluara.

Lexojini të gjitha sipas renditjes:

 1. Egjipti
 2. Rumania
 3. Kina
 4. Turqia
 5. Kolumbia
 6. Kazakistani
 7. Nicaragua
 8. Angola
 9. Algjeria
 10. Rusia
 11. Nigeria
 12. Arabia Saudite
 13. Paksitan
 14. Irani
 15. Iraku.