Vendet që do të mbesin pa energji elektrike

Vendet që do të mbesin pa energji elektrike

KEDS ka njoftuar për vendet që do të mbesin pa energji elektrike në ditët në vazhdim.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 13.01.2018 në NS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drejtimi “Qyteti” (Kodi:40043005) prej orës 10:00 deri në 10:30 si dhe nga ora 15:30 deri 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit të Kaçanikut, TS Komiteti, Gjimnazi, Hekurudha dhe Dushkaja.

– TS 10/04 kV “Vakufi” kODI (40043003220) do të mbesë pa tension prej orës 10:00 deri 16:00

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e TS “Bajrush Nuredini” si dhe TS “Bardhi” në TS të ri Vakufi.

– TS 10/04 kV “Bajrush Nuredini” Kodi(40043003221) do të mbetet pa tension prej orës 10:00 deri 16:00

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e TS “Bajrush Nuredini” si dhe TS “Bardhi” në TS të ri Vakufi,

– TS 10/04 kV “Bardhi Kodi(40043003222) do të mbetet pa tension prej orës 10:00 deri 16:00

Arsyeja e ndërprerjes: Lidhja e TS “Bajrush Nuredini” si dhe TS “Bardhi” në TS të ri Vakufi.

Gjakovë

Më 16.01.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV IMN (Kodi: 80080027) prej orës 10:30 deri në 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: IMN.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi I Transformatorit tiroidal 50/1A; shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 16.01.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kompresori -Medicina punës (Kodi: 80080031) prej orës 12:00 deri në 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kompresori-Medicina e punës.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i Transformatorit tiroidal 50/1A; shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Prizren

Më 15.01.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Pirana (Kodi: 30034008) prej orës 10:00 deri në 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati Piranë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i grupit matës.

Më 16.01.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ortakoll 1 (Kodi: 30000002) prej orës 12:00 deri në 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lagjet: Ortakoll 1,Ortakoll IV, Ortakoll V,Ortakoll VI,Ortakoll IX, Ortakoll X dhe Sadri Hoxhë-Llapashtica.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i transformatorëve matës rrymor.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 10:30 deri në 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shirokë-Therandë (Kodi: 32000005) prej orës 10:30 deri në 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani).

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (Kodi: 32000006) prej orës 10:30 deri në 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri i Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazrreku.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 10:30 deri në 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan,N.T.P.Kroni Bllace. Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës 10:30 deri në 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Studenqan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Doberdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

Më 15.01.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Budakova (Kodi: 32000008) prej orës 10:30 deri në 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II, Budakova .

Arsyeja e ndërprerjes: Testim i grupeve matëse KEDS-KOSTT.

Pejë

Më 14.01.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 10:00 deri në 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Isniq,Lebush,Strellc i epër, Strellc i ultë..

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje e kabllove të tensionit të mesëm.

Më 16.01.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 8:00 deri në 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosje konzollave, izolatorëve dhe shtrirja e përçuesit.

Më 14.01.2018 në TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

· LP 35/10kV Gurrakoci (Kodi: 500520) prej orës 10:00 deri në 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme, Ruhot. Gurakoc, Gurakoc Kulla, Gurakoc 35 i vjetër. Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i kabllit 35kV.

Mitrovicë

Më 16.01.2018 në TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Betonjerka (Kodi: 71074004) prej orës 12:00 deri në 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesa te stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TS të ri 400kVA në projektin Lot 11 2017.

Më 13.01.2018 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:30 deri në ora 16:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc,Morinë, Makermal, Polluzhë, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushillë, Rezallë e re, Likofc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosjen e shtyllave te reja.

Gjilan

Më 15.01.2018 në TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Hogoshti (Kodi: 62000004) prej orës 10:00 deri në 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogoshtë, Shipashnicë, Poliqkë dhe Xhyrishevc.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i konzollës në shtyllën 10 kV. /pp/.

You may also like

Mussolini: Në gjyq kush ofendon gjyshin tim, Benito Mussolinin

Jo vetëm kundër shpifjes, por edhe kundër ofendimit.